![]() |
Helposti valmistuva jauheliha-kesäkurpitsa-punajuuri- jauhelihalaatikko on maukasta vähähiilihydraattista karpin kotiruokaa. Kuvanlaatikko on vasta menossa uuniin. |
Mitään tarkkoja ruoka-ainemääriä minulla ei ole tähän reseptiin antaa, sillä tein ruuan ns. omasta päästäni ja näppituntumalla.
Karpin Lindströmin lasagne
400-600 g jauhelihaa
sipulia
valkosipulia
1 kesäkurpitsa
juustoraastetta
keitetty punajuuri
1 prk creme fraiche
kuohukermaa
suolaa
pippuria ja mausteita maun mukaan
oliiviöljyä
- Paista jauhelihaa ja lisää kuutioidut punajuuret, sipulisilppu sekä pilkottu tai puristetuttu valkosipuli sekä suola ja pippuri.
- Sudi oliiviöljy vuoan pohjalle ja lado pyöreiksi leikattuja kesäkurpitsaviipaleita pohjalle. Laita kurpitsojen päälle jauhelihakerros (= kaada kaikki jauhelihat) ja lado uusi kurpitsakerros sitten sen päälle.
- Notkista creme fraiche kuohukermalla ja kaada tasaisesti vuokaan.
- Lisää pinnalle juustoraaste
- Paista 175-200 asteisessa uunissa noin 35-45 minuuttia.
![]() |
Siskonmakkaraa! |
Siskonmakkarapullat
Ei varsinaisesti liity mitenkään ylempään ruokaan, mutta laitetaan vielä tähän samaan postaukseen tämäkin. Nuo epämääriset nökäreet ovat paistinpannulla voissa paistettuja siskonmakkaroita. Yhdestä makkarasta puristaa kolme pientä "pullaa". Meidän perheessä vain esikoinen ja minä tykästyimme näihin namipalloihin. Muiden mielestä ne olivat lähinnä "ällöjä".
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti