sunnuntai 8. huhtikuuta 2012

Vanha blogi esiin naftaliinista

Aloitin kirjoittamaan tätä ruokablogia wordpress.comissa vuonna 2006. Silloin kaikki oli vielä helppoa ja ruokaa tein sillä ajatuksella, että mikä maistuu ja mitä on hauskaa kokkailla. Silloin en seurannut karppaamista, ruoan terveellisyys oli tärkeää, mutta ei se ei rajoittanut kokkailuintoa.

Vuosien varrella olen kokeillut karppaamista jo moneen otteeseen. Aina välillä repsahtanut ja taas aloittanut uudella innolla. Ruokailusta on tullut vaikeaa ja välillä se on ollut jopa tähtitieteellistä. Oudot vatsakipuni ovat saaneet minut epäilemään milloin mitäkin ruoka-ainetta ja sen seurauksena olen rukannut ruokavaliotani aina johonkin suuntaan...ja tämä tutkimustyö varmasti jatkuu.

Tämän naftaliinista kaivetun blogin myötä annan ruokailusta tulla uudelleen oikein sellaisen iloisen asian. En lupaa, että tästä löytyy jotain tiettyä ruokavaliota noudattavalle yhtään mitään, toisaalta täältä voi löytyä yllättäviäkin juttuja. Blogissa  pyrin noudattamaan ihmisen ruokavaliota :-)

Luomu, puhtaat raaka-aineet ja superfoodit kiinnostavat kovasti ja niitä varmaan tulen jatkossanikin keittiössäni käyttämään. Kokkailun intoa siis!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti