torstai 25. toukokuuta 2006

Nokkostarina

Helear pyysi kertomaan jonkin nokkosiin liittyvän tarinan. Tämä tosin voi olla niitä tarinoita, joita kukaan ei halusi kuulla, mutta kuulee sen kumminkin ;-) .

Joskus teininä innostuin kanssa nokkosista ja löysinkin todella oivallisen paikan, josta nokkosia kerätä. Paikka jääköön vielä salaisuudeksi. Nokkoset olivat siinä paikassa ihan älyttömän reheviä ja niitä oli PALJON. Keräsin niitä äidille ja äiti pisti nokkoset pataan tehden niistä nokkoskeittoa. Keitettäessä nokkoset jo hiukan haisivat epämiellyttävälle aromille, mutta vasta tyrmäävän makuista nokkoskeittoa maistellassaan äiti kysyi minulta, mistä olin nokkoset kerännyt. Vastasin, että sikalan takaa. Nokkoset maistuivat ihan sian kakalle! Niin että ihmekös se, että nokkoset olivat reheviä. Olivathan ne kasvaneet sikalan ilmastointiputken vieressä ja saaneet lantahöyryjä osakseen...

Niin, että sen jälkeen en ole sitten sattuneesta syystä ollut enää nokkosista kiinnostunut ;-)

1 kommentti:

  1. Voi ei mikä onnettomuus!
    Minä se vitsailin, että voimme vertailla onko aromieroja ei polkujen varsilla kasvaneissa nokkosissa, mutta toivottavasti ei tule ihan tuollaisia yllätyksiä.
    Kiitos tarinasta!=)

    VastaaPoista